NámX

Vælkomin í Nám X!

Aftur í ár verður Nám X í Eysturskúlanum. NÁM X er skúlaloysnin til tín, ið ynskir at byrja framtíðina væl. Við at savna nógvar næmingarnar á sama staði, kunnu vit bjóða eitt breitt breytaval. Set skúlaárið saman við tínum breytum og valfakum. Skúlavikan er 28 tímar. Tú velur tvær breytir, eina breyt 1 og eina breyt 2 og 8 tímar av øðrum lærugreinum.

Vit húsast í nútímans hølum við serstovum til alisfrøði, evnafrøði, lívfrøði, landalæru, tónleik, smíð, handarbeiði og evning. Umframt at vit hava teldustovu, skúlakøk, bókasavn, skúlahøll, fimleikahøll, svimjihyl og leikvøll.

Umsóknarfreistin til Nám X er 17. mars. Í høgru síðu er  umsóknartalva. Fyri at søkja skalt tú fylla hana út. Trýst síðani á SUBMIT. Umsóknin verður skrásett í Eysturskúlanum, og tit fáa teldupost sendandi aftaná, at umsóknarfreistin er farin.

Tilmeldingin byrjar týsdagin 19. februar.

Tilmeldingarfreistin er sunnudagin 17. mars.

Hugsað talva við 28 kravdum tímum: