Vikuætlan

Vikuætlan hjá 4. A

Vika 25 - 2018

 • Mánadagur
  18. juni
  Danskt
  Skrivið 5 setningar á donskum, har tit greiða frá, hvat tit ætla at gera í summar :)
 • Týsdagur
  19. juni
  Støddfrøði
  Heima: innlating s. 104
 • Mikudagur
  20. juni
 • Hósdagur
  21. juni
  Útferð
  Vit møta í seinasta lagi kl. 8.15 á stóra parkeringsplássinum niðan fyri skúlan á Argjahamri. Mugu vera ílatin eftir veðrinum og at ganga í haganum. Havið marpakka og dunk við. Eftir gongutúrin fara vit við bussi aftur í Eysturskúlan - tá hava børnini frí.
 • Fríggjadagur
  22. juni
  Bøkur
  Havið allar bøkur skúlans við í skúla
  Hugnaløta
  Vit fara at hugna okkum seinastu tímarnar. Vit fara m.a. at hyggja at einum filmi. Børnini hava spurt, um tey kunnu hava bomm, kips o.l. afturvið, og eftirsum tað ikki er so ofta, so hava vit loyvt teimum tað :)