Vikuætlan

Vikuætlan hjá 6. A

 

Hey tit øll :) 

So hugnaligt at tosa við tykkum í gjár. Tað sær út til, at tit øll hava tað gott og hugna tykkum heima, men tit so smátt eru byrjað at troyttast av hesum, tit sakna skúlan og serliga at síggja vinirnar aftur.

Heimaskúlin tykist rigga væl, ella so væl sum tað kann. Tit hava verið sera røsk at lata allar uppgávurnar inn. Eg havi gjørt eitt ark, har eg krossi tykkum av hvørja ferð tit hava latið inn. Vit taka eina gjøgnumgongd tá vit hittast aftur.

Komandi fríggjadag kl 13.40 er páskaferia, og eg vil ynskja tykkum øllum eina góða feriu.

 

Um tit hava spurningar um eitthvørt ella tørva hjálp við skúlatingum kunnu tit altíð ringja til mín.

Susan tlf: 262952

 

Vika 15 - 2020

 • Mánadagur
  6. apríl
 • Týsdagur
  7. apríl
 • Mikudagur
  8. apríl
 • Hósdagur
  9. apríl
 • Fríggjadagur
  10. apríl