Vikuætlan

Vikuætlan hjá 4.B

Góðu foreldur og børn í 4.B!

Nú kom páskaferian. Løgið at fáa páskaferiu, tá vit longu hava verið heima í góðar tríggjar vikur, men nú fáa vit so øll ordiliga frí, og sleppa undan at hugsa um heimaskúla í nógvar dagar, og tað er nú slett ikki so galið.

Vil við hesi heilsan takka tykkum fyri, at tit hava verið so arbeiðsom og løtt at samskifta við. Eftir svarunum á spurnarkanningunum at døma, hevur gingið stak væl við heimaskúlanum. Onkur heldur, at tað hevur verið nakað nógv á skránni, onkur annar at tað hevur verið heldur lítið, men tey flestu siga tað vera passaligt, so eg haldi, at tað er, sum tað skal vera.

Tað var annars sera stuttligt at síggja snýðini í fleiri av tykkum seinasta sunnukvøld, tá eg koyrdi biltúr runt til tykkara. -Men eg gleði meg, til vit endiliga sleppa í skúla aftur og kunnu síggjast ordiligt og arbeiða, læra, spæla og hugna okkum saman. Vónandi verður tað ikki alt ov leingi.

Gleðiligar páskir!

Blíðar heilsur

Lív.

Vika 15 - 2020

 • Mánadagur
  6. apríl
  Páskafrí
 • Týsdagur
  7. apríl
  Páskafrí
 • Mikudagur
  8. apríl
  Páskafrí
 • Hósdagur
  9. apríl
  Páskafrí
 • Fríggjadagur
  10. apríl
  Páskafrí